"Sesungguhnya kebajikan itu memberi cahaya kepada hati, kemurahan rezeki, kekuatan jasad dan disayangi oleh makluk lain. Manakala kejahatan pula boleh menggelapkan rupa, menggelapkan hati, melemahkan tubuh, sempitkan rezeki dan makluk lain mengutuknya"..Ibnu Abbas.
I am, Salmizah Omar (Shaklee ID:877011) your Shaklee Independent Distributor at Putrajaya,Kota Damansara,Malaysia. Delivery throughout Malaysia by poslaju/gdex/city-link.
SELAMAT DATANG..BERSAMA-SAMA DALAM MEMBINA KESIHATAN DAN KESEJAHTERAAN KELUARGA


Friday, 12 December 2014

BERITA GEMBIRA VS BERITA SEDIH

Rasanyer belum terlambat lagi saya nak buat pengumuman ni...
 
GOOD NEWS..
 
"Pihak Shaklee berbesar hati memberikan PROMOSI Collagen Powder beli 3 percuma 1..tawaran sah sehingga 31 Disember 2014"
 
Yang BAD NEWS nya...
 
".Atas sebab garis panduan proses pendaftaran yang baharu dikenakan oleh kerajaan Malaysia, Collagen akan diberhentikan penjualan buat sementara waktu bermula 1 Januari 2015. Ini bermakna anda ada masa sehingga 31 Disember untuk membeli produk ini...Oleh kerana tempoh pendaftaran permohonan lesen produk yang baru akan mengambil masa 9 - 12 bulan"
 
Harus lah kita borong Collagen kalau macam ni..kalau tak nanti nangis tak berlagulah..saper nak tolong...huhuhu...
 
 
collagen powder

 
Bulan ni Shaklee memang nak semua pakat-pakat cantik...dengan promosi Vitamin C beli 6 percuma 1 dan Vitamin E beli 6 percuma 1..ni tambah lagi dengan promosi Collagen Powder beli 3 percuma 1...memang mervollus dan aauuummmmm....
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

ummyizzlife Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah