"Sesungguhnya kebajikan itu memberi cahaya kepada hati, kemurahan rezeki, kekuatan jasad dan disayangi oleh makluk lain. Manakala kejahatan pula boleh menggelapkan rupa, menggelapkan hati, melemahkan tubuh, sempitkan rezeki dan makluk lain mengutuknya"..Ibnu Abbas.
I am, Salmizah Omar (Shaklee ID:877011) your Shaklee Independent Distributor at Putrajaya,Kota Damansara,Malaysia. Delivery throughout Malaysia by poslaju/gdex/city-link.
SELAMAT DATANG..BERSAMA-SAMA DALAM MEMBINA KESIHATAN DAN KESEJAHTERAAN KELUARGA


Wednesday, 5 August 2015

TIADA PROMOSI BULAN OGOS ?????

Tiada promosi produk shaklee dibulan ogos ini ???? kenapa yer ?????
Aduh.....!!!! sedih plakk rasanya..


Haha... jangan terkejut atau sedih kerana shaklee ada membuat promosi dibulan ogos ini tapi hanya untuk ahli-ahli shaklee yang berdaftar sahaja..hehehe biasanya pelanggan sahaja kan tapi kali ni speacial sikit sebab ianya hanya untuk kami ahli-ahli dengan promosi bonus berganda dalam bentuk set-set vitamin.
tapi hanya untuk bulan ogos sahaja berdasarkan prestasi ahli-ahli dibulan ogos ini.
kalau yang score banyak point , banyak lah habuanya.. best kan hehe.. kalau sesiapa nak yang menarik bersama ahli-ahli shaklee apa tunggu lagi jom lah joint shaklee bersama kami.
Tapi kepada pelanggan-pelanggan setia shaklee janglah risau kerana ada YES PACK  SHAKLEE yang berlansung hingga oktober 2015.
Anda boleh memilih 4 jenis YES PACK  SHAKLEE nikmati diskaun 5% setiap YES PACK  SHAKLEE. Dan sekiranya anda memilih  YES PACK  SHAKLEE no 4 anda akan mendapat keahlian percuma , penghantaran percuma dan rebit tunai.

MENARIK KANNNN....


Memang menarikkan shaklee ini.. Apatah lagi kalau anda menjadi ahli shaklee , lagi berganda income anda.
Jadi kalau sesiapa yang berminat mai lah joint shaklee bersama-sama kami. Pasti anda sukakannya. Bukan sahaja incomenya malah supplimen shaklee yang sentiasa selamat , sentiasa berkesan dan sentiasa mesra alam.

JOM HUBUNGI KAMI SEKARANG :)

No comments:

Post a Comment

ummyizzlife Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah