"Sesungguhnya kebajikan itu memberi cahaya kepada hati, kemurahan rezeki, kekuatan jasad dan disayangi oleh makluk lain. Manakala kejahatan pula boleh menggelapkan rupa, menggelapkan hati, melemahkan tubuh, sempitkan rezeki dan makluk lain mengutuknya"..Ibnu Abbas.
I am, Salmizah Omar (Shaklee ID:877011) your Shaklee Independent Distributor at Putrajaya,Kota Damansara,Malaysia. Delivery throughout Malaysia by poslaju/gdex/city-link.
SELAMAT DATANG..BERSAMA-SAMA DALAM MEMBINA KESIHATAN DAN KESEJAHTERAAN KELUARGA


Friday, 6 December 2013

TUAN RUMAH


Umy,Hafiy dan Harazz


Saya, Salmizah Binti Omar. Mula-mula berjinak-jinak dengan Shaklee pada Oktober 2012. Suami, Hazizi Bin Mahamad Yusof. Telah dikurniakan 2 orang hero..Muhammad Izz Hafiy Izham Bin Hazizi dan Muhammad Izz Harazz Bin Hazizi..Merekalah kekuatan dan sumber semangat saya..harta dunia akhirat saya..

Masih berkhidmat di sektor awam di Putrajaya. Bila dengar kawan-kawan yang dah jadi WAHM, jeles jugak..Tapi takpe sebab prinsip saya  adalah walauapapun yang kita kerjakan asalkan ikhlas InsyaAllah Allah akan memberkatinya..Yang penting BERKAT...

Dalam masa yang sama ingin membantu mereka-mereka yang mengalami masalah kesihatan dan mereka-mereka yang ingin mengubah kehidupan mereka ke arah yang lebih baik..dengan syarat ingin berubah dan bersungguh-sungguh..kalau berminat tapi tak bersungguh pun tak jadi gak..ianya kena seiring..

No comments:

Post a Comment

ummyizzlife Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah